Tentang Kami

Tentang Kami

308858314

Shenzhen MenoBeauty Technology Co., Ltd, diadegkeun dina 1997, mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi domestik pangheubeulna anu fokus kana panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat Estetika & Médis internasional.

Kalawan leuwih ti pangalaman ngembangkeun 20 taun, pabrik urang anu mumpuni kalawan ISO13485 tur kiwari boga leuwih 50 téhnologi dipaténkeun internasional jeung alat produksi canggih, sadaya alat anu ngahormatan meunang CE, ROHS jsb.

Urang ngalayanan pikeun pasar internasional kalawan puluhan equipments tech tinggi nalika pasar Cina masih di pucukna, ngolah pangsa pasar tinggi sarta sagala rupa klien of OEM, ODM sarta merek sejen di sakuliah dunya.

MENO bareng jeung unit téknik kosmetik otoritatif domestik jeung internasional kayaning Cina Hairdressing Beauty Association, Institute Panalungtikan Universitas Tsinghua di Shenzhen, JMB, BASF, jsb, deeply diajar téhnologi inovatif jeung panalungtikan médis klinis na argumentation unggal taun.

Meno naliti sareng ngahasilkeun 11 garis HIFU sareng téknologi dipaténkeun hifu heunceut dina taun 2014 sareng dugi ka ayeuna parantos nawiskeun seueur jasa OEM & ODM pikeun seueur perusahaan domestik sareng luar negeri.

Sertipikat

MENO fokus kana panalungtikan sarta ngahasilkeun tech tinggi anti sepuh, awak slimming Estetika & Alat Médis kaasup runtuyan HIFU, runtuyan frékuénsi Radio, runtuyan Vakum Cavitaion.

MENO, pernah nuturkeun tapi salawasna maju!

MENO tulus ngarep-ngarep bakal babarengan sareng anjeun sareng ngadamel masa depan anu cemerlang!