PANAS

PRODUK

  •  MenoBeauty

Naha ChooseUs!

Shenzhen MenoBeauty Technology Co., Ltd. didirikeun taun 1997, mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi domestik anu pangpayunna fokus kana panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat Éstetika & Médis top internasional.

 

Kami difokuskeun ngahasilkeun alat-alat téknologi luhur téknologi ultrasound, téknologi RF, téknologi rongga vakum, anu mangrupikeun Pamimpin Industri Éstétis & Médis tina tilu téknologi ieu. Upami anjeun milari HIFU, VMAX, Alat Anti Sepuh, Alat Vakum Cavitation Shaping Alat,Shenzhen MenoBeauty Technology Co., Ltd.  mangrupikeun pilihan anu pangsaéna kumargi kami mangrupikeun pabrik munggaran Cina sareng kami parantos nawiskeun seueur mesin OEM & ODM kanggo seueur perusahaan kalebet Cina sareng luar negeri.

 

Kalayan langkung ti pangalaman pangwangunan 20 taun, pabrik urang cocog sareng ISO13485 sareng ayeuna ngagaduhan langkung ti 50 téknologi dipaténkeun internasional sareng alat produksi anu maju, sadaya alat dihormat pikeun menang CE, DIJUAL GRATIS, ROHS jsb. 

 

Blog Kami