Mini fractional rf alat

Katerangan pondok:

mini bentukna fractional rf + opat téhnologi rf polar

panyabutan eyebag, raray ngangkat, mesin panyabutan wrinkle


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

MicoRemage nyandak kaunggulan tina Equipment RF saméméhna, mimitian ti konsép non-invasif, henteu aya rasa nyeri jeung kanyamanan, éta bisa lembut sarta tighten kulit leuwih raket, rejuvenation sarta ngajaga nonoman keur anjeun salawasna.

● Nerapkeun multi-grup matrix paralel dina sirah perlakuan jeung desain patén pikeun épidermis pikeun ngabentuk aperture di mikro, mangka grids nyieun énergi RF sectional disebarkeun saimbang, énergi RF bakal dikirimkeun ka kulit deeper ngaliwatan aperture ieu jeung pori, sarta eta bakal ngabalukarkeun pangaruh kontraksi kolagén jeung ngaktipkeun pembaharuan sarta rekonstruksi.MircroRemage tiasa ngahontal épék perbaikan komprehensif pikeun masalah kulit anu béda-béda kalayan pangaruh jangka panjang pikeun ngangkat kulit sareng kencang.

● Nalika RF listrik mawa pangaruh dina jaringan kulit, jaringan gajih bakal softened, shrinked na decomposed sanggeus nyerep énergi, sahingga efek ngabubarkeun gajih na shaping bisa dihontal.

● énergi bisa dibagi kana sasmita ti 1 nepi ka 20, perlakuan anu dipigawé kalawan spésifikasi béda tina panyilidikan needleless pikeun ngahontal hasil optimum.Salaku tambahan, panyilidikan leutik dikonpigurasi sareng disaluyukeun pikeun pertimbangan kulit anu sénsitip, hipu sareng rapuh di sabudeureun panon.Panyilidikan moal ngabalukarkeun ngarugikeun ka panon, sarta bisa maénkeun hasil perlakuan pangalusna leuwih aman.

76
610

Prinsip fungsional

● Kisi RF Téhnologi

Patén dirancang kisi RF perlakuan kageulisan non-invasif delivers énergi RF ka épidermis ngaliwatan micron aperture dina bentuk kisi, sarta eta bisa panas kulit deeper di wewengkon badag, gancang ngaktipkeun pembaharuan sarta rekonstruksi kolagén.Ku kituna eta achieves pangaruh recovering struktur reticular kulit, promosi métabolisme kulit, kitu ogé ngaleupaskeun wrinkles, tightening kulit jeung rejuvenation.

● hasil perlakuan alat

Rejuvenation, tightening kulit, mulangkeun élastisitas kulit, dispel wrinkles pseudo jeung ngalereskeun wrinkles authentci.

Ningkatkeun gejala kusam sareng henteu luster, ningkatkeun kulit garing sareng kulit sallow

Ningkatkeun métabolisme, ngaktifkeun jaringan sél, sareng gancang ngamimitian generasi anyar kolagén.

Éféktif ngamajukeun sirkulasi limfa raray jeung sirkulasi getih, sarta ngajawab masalah busung lapar.

Éféktif ningkatkeun kulit raray flabby, patung raray hipu, épék hadé tur leuwih idéal bakal dijieun nalika gawé bareng jeung produk perawatan imah lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami