Focushape Slimming System

Katerangan pondok:

Mechanical roller vakum téhnologi rf cavitation kalawan infra red

Pangalusna pikeun urut Awak, gajih burnig, drainase limfatik


Rincian produk

Tag produk

Prinsip parabot

Kombinasi sampurna frékuénsi Radio, gelombang sora kuat sarta roller mékanis jeung wirahma NC tekanan négatip, nyieun versi tungtung alat slimming.

● Téhnologi RF

Frékuénsi radio (RF) ngarujuk kana gelombang éléktromagnétik anu tiasa ditransmisikeun sareng tiasa diluncurkeun, anu salajengna disebut RF dina basa Inggris.Panas endogen nyababkeun nyusutan instan kana serat kolagén kulit sareng ngarangsang sékrési kolagén langkung énggal.Énergi nyababkeun suhu naékna jaringan dermal, ningkatkeun laju aliran oksigén awak, ningkatkeun sirkulasi getih sareng limfa, ngaktifkeun métabolisme, ngaleungitkeun sareng ngalembutkeun organisasi sélulér.

Acous kuattéhnologi cavitation tic

Téknologi slimming akustik anu kuat ngirimkeun énergi anu teu bahaya tina frékuénsi gelombang sora anu kuat sareng kakuatan ka bagian anu béda tina jaringan adiposa ku cara ngahubungkeun kontak, dina prinsip cavitation akustik anu kuat sareng ngagunakeun énergi anu disababkeun ku cavitation pikeun ngarobih sél lemak jaringan lemak patologis. .

Roller mékanis Wavy

roller mékanis Wavy, iwal ngalaksanakeun salaku éléktroda pikeun sékrési énergi RF, éta ogé bisa rolling jaringan masalah salila prosés perlakuan, éta pisan sarupa rarasaan cara tradisional ngadorong gajih ku leungeun.Bisa ngagancangkeun gerakan pasip wewengkon narima perlakuan, ngagancangkeun sirkulasi cairan awak jeung detoxication.cellulite badag ieu softened jeung dékomposisi ieu gancangan ku rolling.Sagedengeun ti eta, rolling ogé bisa mantuan ngagancangkeun perbaikan sarta perbaikan gajih mesek jeruk.

CNCwirahma negatip tekanan Téknologi

Ku pola metrical CNC, tekanan négatip digabungkeun jeung dirancang husus sirah nyeuseup tekanan négatip, nurutkeun kaayaan kulit pribadi awak manusa, nerapkeun jero béda kneading jeung urut kana lapisan épidermis kulit, pembuluh darah, lapisan gajih na lapisan saraf. Sistem, sahingga sacara efektif tiasa ningkatkeun aliran cairan antara sél manusa, ningkatkeun gerakan sél, ngaktifkeun sél, ngamajukeun sirkulasi getih sareng limfa tina pembuluh getih anu teu katingali, ngagancangkeun métabolisme sareng ningkatkeun lingkungan internal kulit.

905 Téhnologi laser lemes

LASER, dina basa Inggris--LASER, transliterasi nyaéta LASER.905nm panjang gelombang husus laser semikonduktor bisa ningkatkeun liquidity cairan antara kulit jeung sél otot, merangsang gerak antara sél, ngaktipkeun sél jeung ningkatkeun élastisitas kulit.Bari dina waktos anu sareng, eta accelerates sirkulasi getih imperceptible pembuluh getih, sarta drainase kaleuwihan racun ngaliwatan sistem limfatik, sarta eta éféktif bisa decompose pigmén raray na Santika ngaliwatan irradiation lampu 905nm.

 

5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami